Novavera Trilye Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı

66.00 

Nova Vera Erken Hasat Trilye, Manisa Salihli’de 600 m yükseklikteki bahçelerimizde yetişen ve hiç zedelenmeden elle hasat edilen Trilye cinsi zeytinlerin soğuk zincirle Ayvalık’a taşınarak BRC ve ISO 22000 belgelerine sahip Nova Vera Ayvalık tesislerinde soğuk sıkım yapılması ile üretilir.

Serbest yağ asitliği değeri ise en çok %0,2’dir.

Zeytinden-zeytinyağına tüm aşamalarda 6 noktada ısı ölçümü yapılarak hamurun 22°C’nin altında tutulması sağlanmaktadır. Erken hasat ve soğuk sıkım işleme prensipleri tam anlamı ile uygulanarak zeytinin meyvesinde doğal olarak çok yüksek oranda bulunan fenolik bileşenlerin en üst düzeyde zeytinyağına geçişini sağlamaktır.

Tattığınız zeytinyağı; tazeliği anımsatmalı ve sizi mutlu hissettirmelidir. Ayrıca bir miktar zeytinyağı ağzınızda iken nefes aldığınızda boğaz ve geniz bölgesinde yakıcılık hissettirmelidir. Alınan bu çimen kokuları, acılık ve yakıcılık; zeytinyağınızın fenolik bileşenlerinden kaynaklanır ve zeytinyağınızın antioksidan kapasitesinin zengin olduğunu gösterir.

Nova Vera’da üretilen tüm ürünler, özel iklimlendirmeli depoda maksimum 18°C – 20°C aralığında muhafaza edilmektedir.

Trilye Erken Hasat Zeytinyağı’nın karakteristik özellikleri taze çimen, enginar, domates yaprağı , roka ve yeşil taze otlardır.

Saklama Koşulları

Zeytinyağınızı, 18°C’de serin, ışık ve rutubet almayan bir ortamda veya buzdolabında saklayabilirsiniz. Tazeliğini en iyi şekilde koruyabilmesi için tenekeyi delmeyiniz.

Bilyeli Kapak Nasıl Açılır?

Zeytinyağı şişenizin kapağını çevirerek açtıktan sonra, şişeyi başaşağı tutarak birkaç defa sallayın ve ardından dibine elinizle vurun, yağınız rahatlıkla dökülecektir.

Stokta yok

Notify me when the item is back in stock.

  • 150₺ ve üzeri siparişlerde ücretsiz teslimat.
  • Adet/Gram: 500 ML
  • İyi tarım uygulaması.
  • 23:59’a kadar verilen siparişler ertesi gün teslim edilir.
Güvenli Online Ödeme

Güvenli Online Ödeme

Açıklama

Nova Vera Erken Hasat Trilye, Manisa Salihli’de 600 m yükseklikteki bahçelerimizde yetişen ve hiç zedelenmeden elle hasat edilen Trilye cinsi zeytinlerin soğuk zincirle Ayvalık’a taşınarak BRC ve ISO 22000 belgelerine sahip Nova Vera Ayvalık tesislerinde soğuk sıkım yapılması ile üretilir.

Serbest yağ asitliği değeri ise en çok %0,2’dir.

Zeytinden-zeytinyağına tüm aşamalarda 6 noktada ısı ölçümü yapılarak hamurun 22°C’nin altında tutulması sağlanmaktadır. Erken hasat ve soğuk sıkım işleme prensipleri tam anlamı ile uygulanarak zeytinin meyvesinde doğal olarak çok yüksek oranda bulunan fenolik bileşenlerin en üst düzeyde zeytinyağına geçişini sağlamaktır.

Tattığınız zeytinyağı; tazeliği anımsatmalı ve sizi mutlu hissettirmelidir. Ayrıca bir miktar zeytinyağı ağzınızda iken nefes aldığınızda boğaz ve geniz bölgesinde yakıcılık hissettirmelidir. Alınan bu çimen kokuları, acılık ve yakıcılık; zeytinyağınızın fenolik bileşenlerinden kaynaklanır ve zeytinyağınızın antioksidan kapasitesinin zengin olduğunu gösterir.

Nova Vera’da üretilen tüm ürünler, özel iklimlendirmeli depoda maksimum 18°C – 20°C aralığında muhafaza edilmektedir.

Trilye Erken Hasat Zeytinyağı’nın karakteristik özellikleri taze çimen, enginar, domates yaprağı , roka ve yeşil taze otlardır.

Saklama Koşulları

Zeytinyağınızı, 18°C’de serin, ışık ve rutubet almayan bir ortamda veya buzdolabında saklayabilirsiniz. Tazeliğini en iyi şekilde koruyabilmesi için tenekeyi delmeyiniz.

Bilyeli Kapak Nasıl Açılır?

Zeytinyağı şişenizin kapağını çevirerek açtıktan sonra, şişeyi başaşağı tutarak birkaç defa sallayın ve ardından dibine elinizle vurun, yağınız rahatlıkla dökülecektir.

Ek bilgi

Adet / Ağırlık

Uretim Alani

Ham