Keçi Peynirli Kinoa Salatası

Keçi Peynirli Kinoa Salatası Tarifi İçin Malzemeler

  • 120 gramhaşlanmış kinoa
  • 50 gramkuzu kulağı
  • 50 grammesculin
  • 50 gramendivyen
  • 20 gramşeftali ya da nektarin
  • 100 gramkeçi peyniri
  • 2 yemek kaşığıayıklanmış nar tanesi

Keçi Peynirli Kinoa Salatası Tarifinin Püf Noktası

Kinoayı haşlayacağınız su, 1 ölçüye 1,5 ölçü ağırlığında olmalıdır. 120 gram kinoa için 175-190 ml. su kullanabilirsiniz.Yeşillikleri bol suda yıkayıp fazla sularını süzdürdükten sonra kullanmaya özen gösterin.

Keçi Peynirli Kinoa Salatası Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Kuzu kulağı, mesculin ve endivyeni ayıklayıp bol suda yıkadıktan sonra salata kurutucusunda kurutun.
  2. Şeftali ya da nektarini, çekirdeğini çıkardıktan sonra ince ince dilimleyin. Keçi peynirini iri küpler halinde kesin.
  3. Haşlanmış kinoayı çukur bir salata tabağına alın. Üzerine kuzu kulağı, mesculin ve endivyeni ekleyin.
  4. Şeftali dilimleri, keçi peyniri ve nar taneleriyle süsleyin. Arzu ettiğiniz oranda zeytinyağı, limon suyu ve balsamik sirke ile hazırlanmış salata sosuyla karıştırıp bekletmeden sevdiklerinizle paylaşın.
Kapat

Sepet (0)

Sepet boş Sepette ürün yok.

Fresh World

Taze Sebze ve Meyve



Kapat