Kale Cipsi (Kale Chips)

Malzemeler

  • Kale Yaprakları 100GR
  • 1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
  • 1 Tutam Tuz
  • Tercihen tuz biber, karabiber, sarımsak tozu vb. baharatlar

Yapılışı

Kale otlarını yıkadıktan sonra iyice kurulayınız. Kurulamanın ardından kale otlarının üzerinde zeytinyağını gezdirip iyice karıştırınız. Ardından bir tutam tuz ve tercihen toz biber, karabiber ve sarımsak tozu serpiniz. Kale otlarını tuz ve baharatlarla harmanlayarak önceden 150 °C de ısıtılmış fırında 20 dk pişiriniz.

Kale cipsiniz hazır 😊 Fırından çıktığı gibi veya soğuduktan sonra tüketebilirsiniz.🥬

Kapat

Sepet (0)

Sepet boş Sepette ürün yok.



Kapat