Kişisel

Desteğe mi ihtiyacın var?

☎️ 0 (530) 016 92 73

Sosyal Medya

Çerez Politikası

FRESH WORLD ÇEREZ POLİTİKASI

ÇEREZ POLİTİKASI

Taze Dünya Gıda San. ve Tic. A.Ş (“Şirket”) (Fresh World) olarak sahip olduğumuz
www.freshworld.com.tr web sitemizin (“Web Sitesi”) ziyaretçilerinin gizlilik ve kişisel
verilerinin korunması haklarını gözeterek ziyaretçilerimize daha iyi bir kullanım deneyimi
sağlayabilmek için kişisel verilerini işlemekte ve internet çerezleri kullanmaktayız. Bu Çerez
Kullanımı Politikası (“Politika”), tüm Web Sitesi ziyaretçilerimize ve kullanıcılarımıza hangi
tür çerezlerin hangi koşullarda kullanıldığını açıklamaktadır. Üyelik işlemlerinizin
tamamlanarak Web Sitesi’ne üye olmanız halinde kişisel verilerinizin işlenmesine dair detaylı
bilgilere Aydınlatma Metni’nde ulaşabilirsiniz.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına, çerezler vasıtasıyla, ne tür kişisel verilerinizin hangi
amaçla toplandığı ve nasıl işlendiği konularında, kısaca bilgi sahibi olmak için lütfen bu Çerez
Politikasını okuyunuz. Daha fazla bilgi için Gizlilik Politikamıza göz atabilir ya da bizlerle
iletişime geçebilirsiniz.

ÇEREZ ( “COOKIE”) NEDİR? ,

Çerezler, kullanıcıların web sitelerini daha verimli bir şekilde kullanabilmeleri adına,
cihazlarına kaydedilen küçük dosyacıklardır. Çerezler vasıtasıyla kullanıcıların bilgilerinin
işleniyor olması sebebiyle, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince,
kullanıcıların bilgilendirilmeleri ve onaylarının alınması gerekmektedir.
Bizler de siz sevgili ziyaretçilerimizin, web sitemizden en verimli şekilde yararlanabilmelerini
ve siz sevgili ziyaretçilerimizin kullanıcı deneyimlerinin geliştirilebilmesini sağlamak adına,
çeşitli çerezler kullanmaktayız.

ÇEREZ TÜRLERİ VE KULLANIM AMAÇLARI ,

Geçerlilik sürelerine göre Kalıcı Çerez ve Geçici Çerez olarak iki çerez tipi bulunmaktadır.
Geçici çerezler internet sitesini ziyaret ettiğiniz esnada oluşur ve sadece tarayıcınızı
kapatıncaya kadar geçerlidir. Kalıcı çerezler ise internet sitesini ziyaret ettiğinizde oluşur ve siz
silinceye veya süreleri doluncaya kadar kalır. Ayarlarınız ile uyumlu kişiselleştirilmiş bir
deneyim sunma gibi işlemler için kalıcı çerezler kullanılır.
Çerez türleri ve kullanım amaçları aşağıda açıklanmaktadır.
Zorunlu Çerezler: Web sitemizin doğru biçimde çalışması için zorunludur. Örneğin, kimlik
doğrulama, mevcut oturumunuz ile ilgili bilgilerin kaybolmaması gibi amaçlarla zorunlu
çerezler kullanılmaktadır. Bu çerezler güvenlik ve doğrulama gibi amaçlar için kullanılmakta
olup herhangi bir pazarlama amacı doğrultusunda kullanılmaz.
İşlevsellik İçin Gerekli Olan Çerezler: Web sitemizi ziyaret eden kullanıcıların tercihlerini
hatırlamasına olanak sağlayan çerezlerdir. Örneğin ziyaretçinin dil tercihi veya metin font boyu
seçiminin hatırlanmasını sağlar. Bu tür çerezlerin kullanımına izin verilmemesi size özel bir
özelliğin kullanılmamasına neden olabilir ve tercihlerinizi hatırlamasını engeller.
Performans ve Analiz İçin Gerekli Olan Çerezler: Web sitemizin geliştirilmesine yardımcı
olan çerezlerdir. Bu tür çerezler, ziyaretçilerin site kullanımları hakkında bilgiler toplar, sitenin
gerektiği gibi çalışıp çalışmadığının denetiminde ve alınan hataların tespitinde kullanılır.
Hedefleme ve Reklam Çerezleri: Bu çerezler web sitemizde veya sitemiz haricindeki
mecralarda ürün ve hizmet tanıtımını yapmak, iş birliği yaptığımız ortaklarımızla birlikte size
ilgili ve kişiselleştirilmiş reklamlar göstermek, reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek için
kullanılır.

ÇEREZLER NASIL TOPLANIR?
Veriler tarayıcılara eriştiğiniz cihazlarınız aracılığıyla toplanır. Toplanan bu bilgiler cihazlara
özeldir. İstenildiği zaman kullanıcı tarafından silinebilmekte ve bilgilere erişim
kapatılabilmektedir.

GİZLİLİK POLİTİKAMIZ
Gizliliğiniz bizim için önemlidir, gizlilik ve güvenlik haklarınız temel prensibimizdir. Bu
kapsamda, kişisel verilerin korunmasına dair aydınlatma metnimize www.freshworld.com.tr
sitemizden ulaşabilirsiniz.

ÇEREZLERİ NASIL KONTROL EDEBİLİRSİNİZ?
Bilgisayarınızda halihazırda bulunan çerezleri silebilir ve internet gezgininize çerez
kaydedilmesini/yerleştirilmesini engelleyebilirsiniz. İnternet tarayıcıları çerezleri otomatik
olarak kabul edecek şekilde ön tanımlıdır. Çerezleri yönetmek tarayıcıdan tarayıcıya farklılık
gösterdiğinden ayrıntılı bilgi almak için tarayıcının veya uygulamanın yardım menüsüne
bakabilirsiniz.
Örneğin:
“Google Chrome->Ayarlar->Gelişmiş->Gizlilik ve Güvenlik->Site Ayarları->Çerezler ve
Site Verileri->Sitelerin Çerez Verilerini Kaydetmelerine ve Okumalarına İzin Ver”
seçeneği ile yönetebilirsiniz.
“Internet Explorer->Ayarlar->İnternet Seçenekleri->Gizlilik->Gelişmiş Ayarlar” menüsünden
yönetebilirsiniz.
Çoğu Internet gezgini aşağıdakileri yapmanıza olanak tanır:
• Kaydedilmiş çerezleri görüntüleme ve dilediklerinizi silme,
• Üçüncü taraf çerezleri engelleme,
• Belli sitelerden çerezleri engelleme,
• Tüm çerezleri engelleme,
• Internet gezginini kapattığınızda tüm çerezleri silme.
Çerezleri silmeyi tercih ederseniz ilgili web sitesindeki tercihleriniz silinecektir. Ayrıca,
çerezleri tamamen engellemeyi tercih ederseniz Fresh World’e ait web sitesi dahil olmak üzere
birçok web sitesi ve dijital platform düzgün çalışmayabilir.
Mobil Cihazınızda Çerezleri Kontrol Etmek İçin;
Apple Cihazlarda;
• “Ayarlar->Safari->Geçmişi ve Web Sitesi Verilerini Sil” adımları ile tarama geçmişinizi
ve çerezleri temizleyebilirsiniz.
• “Çerezleri silip geçmişinizi tutmak için “Ayarlar->Safari->İleri Düzey->Web Sitesi
Verileri->Tüm Web Sitesi Verilerini Sil” adımlarını izleyebilirsiniz.
• Siteleri ziyaret ederken geçmiş verilerinin tutulmasını istemiyorsanız;
• “Safari-> Simgesi->Özel->Bitti” adımlarını izleyerek özel dolaşımı aktif hale
getirebilirsiniz.
• “Ayarlar->Safari->Tüm Çerezleri Engelle” adımları ile çerezleri engelleyebilirsiniz.
Ancak; çerezleri engellediğinizde bazı web siteleri ve özellikler düzgün çalışmayabilir.
Android Cihazlarda;
• “Chrome Uygulaması->Ayarlar->Gizlilik->Tarama Verileri Temizle->Çerezler,
Medya Lisansları ve Site Verileri->Verileri Temizle” seçeneği ile çerezlerinizi
temizleyebilirsiniz.
• “Chrome Uygulaması->Ayarlar->Site Ayarları->Çerezler” seçeneği ile çerezlere izin
verebilir veya engelleyebilirsiniz.
Bizimle İletişime Geçin
Politika ile ilgili tüm soru ve görüşlerinizi bize iletmek için bizimle aşağıdaki adresten iletişime
geçebilirsiniz:
www.freshworld.com.tr

Teslimat

150₺ ve üzeri siparişlerde ücretsiz teslimat

Taksit Seçeneği

Tüm Kredi Kartlarına Taksit

Pazar Yeri

Tüm İstanbul'a gönderim

100% Güvenli Ödeme

PayPal / MasterCard / Visa

Ana Sayfa
Hesabım
Reyonlar
Sepetim
Ara